Distriktets største gravmonuments-utstilling

Obed Stavanger
Begravelsesbyrå

Hos Obed Stavanger Begravelsesbyrå møter du erfarne og kunnskapsrike gravferdskonsulenter, eller bedemenn, om du vil. Vi bistår deg med gode råd og et bredt utvalg av muligheter for å imøtekomme dine ønsker. Vårt mål er å legge til rette for en verdig, respektfull og personlig gravferd.

Kontoret er for tiden bare åpent etter avtale. 

Du kan alltid nå oss på vår døgnvaktstelefon:

Tlf: 51 91 10 70
E-post: stavanger@obed.no

Adresse: Lagårdsveien 17, 4010 Stavanger

Høsten 2001 ble Stavanger Begravelsesbyrå, som da hadde vært i drift siden 1992, kjøpt fra Fonus Begravelsesbyrå. Obed Stavanger Begravelsesbyrå holder til sentralt i romslige lokaler i Lagårdsveien 17 i Stavanger. Her har vi stellerom, syningsrom og møterom for samtaler. Du finner distriktets mest omfattende utstilling av gravmonumenter, kister, urner, lykter og litteratur om sorg. Gjennom personlige valg av salmer, sanger og bilder, kan vi skreddersy sangheftet slik du vil ha det, men vi har også et omfattende utvalg av motiver, tekster, sanger og salmer å velge fra. Minneboken som lages etter seremonien, kan selvsagt også tilpasses med innhold etter dine ønsker.

Obed Stavanger Begravelsesbyrå har et rikt utvalg av blomsterbuketter, bårebuketter, kranser, kistepynt og dekorasjoner av høy kvalitet som settes sammen etter dine krav, og bestilles enkelt og fredelig på nett på avdødes minneside.

Obed Stavanger Begravelsesbyrå dekker blant annet områdene Finnøy, Rennesøy, Randaberg, Sola, Forus og Stavanger.

Du treffer oss alltid på vår døgnvakttelefon 51 91 10 70

Utstilling

Du finner regionens største utstilling av gravmonumenter, kister, urner, lykter og litteratur om sorg. Vi tilbyr et bredt utvalg av sanghefter med mulighet for å skreddersy innhold og utforming, blant annet gjennom personlige valg av salmer, sanger og bilder.