En historie som startet i 1958

Obed Bryne
Begravelsesbyrå

Hos Obed Bryne Begravelsesbyrå møter du jærbuer som gjennom lang erfaring vet mye om hva folk på Jæren setter pris på, men som også vil lytte nøye for å imøtekomme dine ønsker. Våre erfarne gravferdskonsulenter eller bedemenn gir deg gode råd og legger til rette for en verdig, respektfull og personlig gravferd.

Kontoret er for tiden bare åpent etter avtale. 

Du kan alltid nå oss på vår døgnvaktstelefon:

Telefon: 51 77 80 80
E-post: bryne@obed.no

Adresse: Sveinsvollsvegen 4, 4340 Bryne

Første januar 2008 overtok Obed Begravelsesbyrå AS Bryne Begravelsesbyrå AS. Byrået hadde eksistert på Bryne siden Albert Aase startet i 1958. Våre lokaler i Sveinsvollsvegen 4, sentralt på Bryne, har stellerom, syningsrom og møterom for samtaler. Vi har også distriktets største utstilling av gravmonumenter, kister, urner, lykter og litteratur om sorg, dessuten sanghefter med mulighet for å skreddersy innhold og utforming, blant annet gjennom personlige valg av salmer, sanger og bilder. Minneboken, som lages etter seremonien, kan på samme måte tilpasses avdødes eller pårørendes ønsker.

Hos oss finner du et rikholdig utvalg av vakre og personlige blomsterdekorasjoner. På avdødes minneside kan du i fred og ro bestille blomsterbuketter, bårebuketter, kranser, kistepynt og dekorasjoner av høy kvalitet.

Obed Bryne Begravelsesbyrå dekker først og fremst kommunene Klepp, Time og Hå.

Du treffer oss alltid på vår døgnvakttelefon 51 77 80 80

Utstilling

Du finner regionens største utstilling av gravmonumenter, kister, urner, lykter og litteratur om sorg. Vi tilbyr et bredt utvalg av sanghefter med mulighet for å skreddersy innhold og utforming, blant annet gjennom personlige valg av salmer, sanger og bilder.