Med verdighet siden 1939

Hva er en verdig begravelse? En respektfull og personlig avslutning, ja. Men også innenfor de rammene avdøde hadde, eller du og dere som etterlatte har.

Fagkunnskap til dine ønsker

I Obed Begravelsesbyrå ser vi på verdighet som det å forstå våre kunder og gjennom høy fagkunnskap kunne tilrettelegge for at gravferden blir i tråd med avdødes og dine ønsker. Vi er alle forskjellige i livet – derfor legger vi til rette for at gravferden også kan være personlig og spesiell.

Obed Begravelsesbyrå har røtter tilbake til 1939. Begravelsesbyrået, som ble startet av Henry Beyer, ble kjøpt av Obed Stangeland i 1966. Obed drev byrået sammen med sin ektefelle, Gudrun, til 1989 da datteren Berit Stangeland Hanssen og hennes mann, Herbjørn Hanssen, overtok. Berit og Herbjørn ble pensjonister 1.1.2017, men er fortsatt involverte i virksomheten når det trengs.

I dag er tredje generasjon i Stangeland-familien, Christina Stangeland Hanssen og Jostein Stangeland Hanssen også med i driften av Obed Begravelsesbyrå. Det gjør de etter den samme ledestjernen som alltid har preget Obed Begravelsesbyrå: Ønsket om å bidra til en verdig gravferd, et nært og personlig farvel.

Sandnes

Våre røtter i Sandnes. Hovedkontoret i Hoveveien 38 huser administrasjonen i Obed Begravelsesbyrå AS samt Obed Sandnes Begravelsesbyrå. Bygget er et svært moderne og spesialtilpasset bygg som ble tatt i bruk i 2007. Her har vi lagt vekt på å kunne møte kundenes ønsker og behov på en respektfull og verdig måte.

Stavanger

Hos Obed Stavanger Begravelsesbyrå møter du erfarne og kunnskapsrike gravferdskonsulenter, eller bedemenn, om du vil. Vi bistår deg med gode råd og et bredt utvalg av muligheter for å imøtekomme dine ønsker. Vårt mål er å legge til rette for en verdig, respektfull og personlig gravferd.

Bryne

Hos Obed Bryne Begravelsesbyrå møter du jærbuer som gjennom lang erfaring vet mye om hva folk på Jæren setter pris på, men som også vil lytte nøye for å imøtekomme dine ønsker. Våre erfarne gravferdskonsulenter eller bedemenn gir deg gode råd og legger til rette for en verdig, respektfull og personlig gravferd.

Medarbeidere

Vi vil gjerne være til hjelp med alt det praktiske som må ordnes ved dødsfall, og være en du kan snakke med i en vanskelig situasjon

Aktuelt

Her finner du informasjon om vårt 80-års jubileum, andre nyheter og pressemeldinger.

Presseinformasjon

Skriv gjerne om oss: Her finner du vår logo og relevante foto.

Obed Begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd, EFFS og FIAT/IFTA. Det innebærer at vi må oppfylle foreningenes krav til kvalifikasjoner. Som medlem er vi også forpliktet til å følge strenge etiske regler som forutsetter hensynsfullhet og verdighet i yrkesutøvelsen. Alle våre medarbeidere har taushetsplikt om våre kunders personlige forhold.