Begravelse i Sola

Obed Begravelsesbyrå er et av regionens største begravelsesbyråer. Våre gravferdskonsulenter har lang erfaring i bistå folk i Sola med alt som vedrører gravferden.

Seremoni

Vi dekker området mellom nordspissen av Randaberg og kommunegrensen mellom Hå og Egersund. Våre gravferdskonsulenter har lang erfaring i bistå folk i Sola med alt som vedrører gravferden.

Vi hjelper deg med flere av oppgavene og utfordringene som oppstår etter et dødsfall. Ikke minst selve begravelsen eller bisettelsen som vi arrangerer i kirken du ønsker, eller dersom det er en ikke-kirkelig seremoni, på det seremonistedet du foretrekker.

I tilknytting til seremonien tar vi oss av koordinering av prest, organist, musikere, solister og den eller de som skal framføre minneord. Vi bistår med verdig og vakker pynting av kirken eller seremonistedet og tar oss av dekorasjoner, buketter og kranser. Ved ikke-kirkelige eller livssynsåpne seremonier kan vi også tilby gravferdstalere og seremoniledere. Ved Sola kirkegård finnes det eget seremonirom for livssynsåpne gravferder.

Obed Begravelsesbyrå dekker blant annet områdene Finnøy, Rennesøy, Randaberg, Sola, Forus, Stavanger, Forsand, Gjesdal, Bjerkreim, Klepp og Sandnes.

Du treffer oss alltid på vår døgnvakttelefon 51 68 13 00

Stavangerkontoret er åpent på hverdager mellom 10.00 og 14.00, men du kan også gjøre avtaler utenom kontortid.

Lagårdsveien 17, 4010 Stavanger

stavanger@obed.no

Sandneskontoret er åpent på hverdager mellom 08.00 og 15.30, men du kan også gjøre avtaler utenom kontortid.

Hoveveien 38, 4306 Sandnes

sandnes@obed.no