Stoneworks Norge

Stoneworks Norge leverer et bredt utvalg av gravmonumenter og gravsteiner. Vi tilpasser også gravsteiner og gravskrift etter dine ønsker.

Perfeksjonisme og personlig preg

Stoneworks Norge (tidligere Obed Gravmonument) leverer et bredt utvalg av gravmonumenter og gravsteiner. Vi tilpasser også gravsteiner og gravskrift etter dine ønsker. Har du en spesiell stein du vil benytte, sørger vi for at den blir et godt gravminne både når det gjelder montering og påføring av budskap. Vi er de eneste i området som kan levere gravmonument i Bornholm granitt.

Opprinnelig het bedriften Bjarne Hov Gravmonument, og ble startet under andre verdenskrig.

Driften ble overtatt av Obed Begravelsesbyrå i mars 2011, og ble i januar 2019 overtatt av Stoneworks Norge. 

Se vårt omfattende utvalg av gravmonumenter

Kjært barn har mange navn, så enten du leter etter gravminner, gravstøtter eller gravsteiner kan vi hjelpe deg å velge det gravmonumentet som speiler den avdødes liv best. Vi har steintyper fra hele verden og i avdelingskontorene til Obed Begravelsesbyrå på Bryne, Sandnes eller i Stavanger har vi til sammen Rogalands største utstilling. Her er du alltid velkommen inn enten i åpningstiden eller etter avtale.

Har du eller avdøde egen stein, tilpasser vi denne og monterer bilder, bokstaver og dekorasjonselementer. Det er mulig å velge blant flere skrifttyper til gravskriften.

Stoneworks Norge håndterer navnetilføyelser på gravmonument samt reparasjoner og oppussing av gravmonumenter og gravsted.

Stoneworks Norge AS finner du i Gravarsveien 51, 4306 Sandnes

Tlf: 51 66 25 24
E-post: sandnes@stoneworks.no